Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Golfskolen UKE 38

Les mer

Årets Scandic-vinnere

Årets Scandic-vinnere

I flott høstvær ble finalen i årets Scandic Elgstua og Central Open 2018 avviklet. På bildet er de tre sammenlagtvinnerne David Neskvern, Tore Johnsen og Ida Furuheim sammen med sponsor og Scandic-leder John Tømte. Vel blåst for alle fire.

Les mer

Våt Grønn Glede

Våt Grønn Glede

Nylig var en frisk gjeng GGG-golfere fra Elverum i Kongsvinger. Her er GGG-leder Tove Glorvigens rapport fra den litt fuktige men trivlige turneringen:

Les mer

Høstperlen skinner i septembersola!

Høstperlen skinner i septembersola!

Høsten har kommet, noe som innebærer perfekte spilleforhold på Elverum golfklubb. Nå er det bare å nyte den beste årstiden med golf! 

Les mer

Fornøyde Srixon vinnere

Fornøyde Srixon vinnere

Strålende forhold da Elverum Golfklubb sammen med Norges Golfforbund arrangerte neste siste Srixon-touren for jenter første helga i september. Her er de fire beste i klassen jenter 19: Franziska Sliper, Sola GK, Mina O. Riis Lied, Fana GK, Mia Sandtorv Lussand, Fana GK og Anna Cathrine Krekling, Oslo GK.

Les mer

Holdt styr på landets beste jenter

Holdt styr på landets beste jenter

Mens Golfforbundets Eleonore Rønneberg er en svært rutinert turneringsleder var det første store turneringen som Elverum Golfklubbs, Emilie Kvamme hadde ansvaret for. Samarbeidet om årets Srixon turnering for landets beste jenter har gått knirkefritt. Ja hele turneringen har til nå glidd strålende, sier Eleonore som synes Emilie har klart oppgavene på en flott måte. Vi traff de to lørdag ettermiddag.

Les mer

Premier til flotte klubbvinnere

Premier til flotte klubbvinnere

Siste søndag i august bød på stort premiedryss i Elverum Golfklubb. Alle klubbmesterskapsvinnerne ble hedret for flott innsats etter vel overståtte runder i herre- og dameklassen. Her er alle klassevinnerne samlet med sine pokalere. Fra venstre Olaf Aakrann Eek (vinner av gutteklassen), Emilie Helene Kvamme (dobbeltvinner - matchdamer og dameklassen), Anne Britt Nygård (vinner av senior dameklassen), Sivert Sende Skotvold ( vinner av herreklassen), Ida Furuheim (vinner av jenteklassen), Marius Bye Karlsen (vinner av match herrer) og Erik Lund (vinner av senior herreklassen)

Les mer

Populær Kiwi-turnering

Populær Kiwi-turnering

I overskyet og litt kjølig vær ble årets Kiwi-turnering arrangert. Turneringen er populær og i år var det 66 påmeldte klubbmedlemmer og gjester fra andre klubber. Her er primus motor og sponsor Tore Gunnar Ruud foran et forventningsfullt start-publikum.

Les mer

Senior og juniorene trosset regnværet med flott spill!

Senior og juniorene trosset regnværet med flott spill!

I helgen ble det arrangert klubbmesterskap for seniorer og juniorer. Nytt av året hadde værgudene valgt regn, noe som naturligvis betydde vanskeligere spilleforhold. 19 deltakere totalt sto på startstreken. Tre senior damer, tre jr. jente, en junior gutt og 12 senior herre.

Les mer

Travel turneringshelg

Travel turneringshelg

Ei travel turneringshelg innledet august. I alt deltok 115 spillere i Riis Open på lørdag og Scandic Elgstua og Central Open på søndag. Spillerene fordelte seg jevnt på de to turneringene. Fint spillevær på en bane som nå grønnes igjen takket være godt stell og litt hjelp fra oven. Her er en gjeng som deltok på Scandic søndag, fra venstre Solrunn Nordlien, John Tømte, Randi Arnkværn, Thomas Nabseth og Håvard Øverbekk.

Les mer

Vi kjører flere Veien til golf-kurs.

Vi kjører flere Veien til golf-kurs.

På grunn av etterspørsel setter vi opp to nye nybegynnerkurs. På dette Veien til golf-kurset tilbyr vi spesialtilpasset undervisning for barn parallelt med kurset for voksne. 

Les mer

Bra innsats i lag-NM

Bra innsats i lag-NM

Både herrelaget og damelaget leverte god innsats og mye bra spill i lag-NM nest siste helga i juli. Herrelaget  kom på en fin 8.plass i 1.divisjon. 16 lag deltok på Onsøy i Østfold. Damelaget fikk en fin 4. plass i 2.divisjon på sine runder i Hakadal. Herrelaget med kaptein Frode Willanger Brun (kaptein), Iver Kval Ødegård, Marius Bye Karlsen, Pål Sønsteby og Sivert Sende Skotvold og Simen Østnor (var ikke tilstede da bildet ble tatt) beholdt plassen i 1. divisjon med god margin.

Les mer

Hva skjer denne uken?

Hva skjer denne uken?

Ny uke, fortsatt nye muligheter! 

Det er utrolig morsomt å se hvordan banen vår holder en høy standard til tross for mangelen på regn. Oppfordret samtlige til å benytte den fantastiske banen i kommende uke. 

Les mer

Stelte godt med seniorgolferne

Stelte godt med seniorgolferne

Nok en gang har Elverum Golfklubb hatt glede av å ha hatt  Norsk Seniorgolf med sin Taiga Tour som gjester. I alt 107 golfere var med. De som sørget fra hamburgere, pølser, vaffler, salg i proshopen og scorkortservice var blant andre Emilie Kvamme, Ida Furuheim, Håvard Øverbekk,Tove Glorvigen, Vegard Frøhaug og Lars Herman Ørbeck. Flott dugnadsinnsats som fører til gode inntekter for klubben!

Les mer

Gratulerer Jonny og Aina

Gratulerer til Aina Skjøthaug og Jonny Andersson med en fin 2. plass  i finalen i Golfhefte Trophy  på Bro Hof Slott golfklubb utenfor Stockholm. Flott innsats av paret som i fjor gikk helt til topps i konkurranse med par fra store deler av Norden.

Les mer

Hva skjer denne uken?

Hva skjer denne uken?

Ny uke, nye muligheter!

Les mer

Masse aktivitet på Imsdal-dagen!

Masse aktivitet på Imsdal-dagen!

I helgen ble det arrangert Imsdal-dagen for juniorer på Elverum golfklubb. Hele 18 blide juniorer møtte opp og deltok på aktivitetene vi hadde satt opp.

Les mer

Strålende sommerturnering

Strålende sommerturnering

Det flotte sommerværet måtte selvfølgelig vare ved under en av de mest populære klubb-turneringene - sommerturneringen. 75 deltagere fikk en flott juli-lørdag som ble avrundet med vin-smaking, (takk til Ingvild for mye god informasjon), grilling og premieutdeling. De fire klassevinnerne var: Aina Skjøthaug (klasse D - 28 poeng), Rolf Gundersrud (klasse A - 5 slag under par),Terje Johansen (klasse B- 39 poeng) og Arild Strømsheim (klasse C - 42 poeng).

Les mer

Nye markører på plass

Nye markører på plass

Røde, blå, gule og hvite markører på tee-stedene er en saga blott på Elverum Golfbane. Nå viser de nye markørene tallene 50, 56, 58 og 60. Dette er en overgang som er gjort på de fleste golfbanene i Norge. Hovedtrener Frode Brun forteller at tallene samsvarer med lengden på banen. Slår du ut fra 50 (tidligere rødt) så er hele banen du spiller 5000  meter lang.  Slår du ut fra 58 (tidligere gult) blir banen du spiller 5800 meter lang.

Les mer

Bare ta med noen.....

Bare ta med noen.....

Elverum Golfklubb er blant de første klubbene i landet til å bli med på den landsomfattende vervekampanjen som Norges Golfforbund har satt i gang. Opplegget heter "Ta med en venn" eller en nabo, slektning - kort sagt noen du kjenner som er litt nyskjerrig på hva golf egentlig er. Da får de helt sikker svar på typen spørsmål som sportslig leder Sivert Sende Skotvold her viser fram.

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • Abchus
 • Wergeland & Partners
 • Bowling
 • Bakken