Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Årsmøte 13.mars

Årsmøte 13.mars

Styret innkaller til årsmøte i Elverum golfklubb 13. mars kl. 18.00 på Forstmann

Les mer

Gode årsmøte-nyheter

Gode årsmøte-nyheter

38 medlemmer møtte opp på Forstmann til 2019-årsmøtet. Av forslagene fra styret som alle ble enstemmig vedtatt nevner vi at årsavgiften øker med 100 kroner til 6600 kroner for hovedmedlemskap, det innføres et treningskort for neste sesong og styret fikk ja til å jobbe videre med planene om en minigolfbane. Det nye styret er fra venstre Hans Petter Nyberg (leder), styremedlemmene Gunn Furuheim (ny), Thomas Paulsen (ny), Berit Nordholm og nestleder Tom Kristian Braaten. Simen Heggem er også med i styret.

Les mer

Godt nyttår fra styret!

Godt nyttår fra styret!

2018 var et utfordrende år for mange norske golfklubber. Våren var hard for banene, og på flere av dem var det ikke mulig å spille før langt ut på sommeren. Vi slapp heldig unna her, og var godt i gang til normal tid for oss.

Les mer

Populært førjulssalg

Populært førjulssalg

Om det ikke akkurat  var Black Friday tilstander var det bra besøk da golfklubben hadde førjulssalg i proshopen lørdag 8 desember. Ja i følge Frode så det ut til å bli det beste førjulssalget noen sinne. Noen av dem som gjorde en god handel hos Frode var blant andre Tove og Jon Glorvigen og Kenneth Strand.  Billige klær, baller, køller og sko - noen varer til godt under halv pris - gikk unna. Og ute dalte snøen ned....

Les mer

De jobber med minigolfbane

De jobber med minigolfbane

Administrasjonen (Frode og Sivert) jobber nå med å undersøke mulighetene for å lage en minigolfbane i Elverum Golfklubb. Et fint sted for en 9 hulls minigolfbane kan være haugen mellom parkeringsplassen og chipping-greenen øst for klubbhuset. 

Les mer

Over for i år

Over for i år

Så er en lang sesong over for i år. Onsdag 24. oktober var siste dag banen var åpen i år. Det fine været de to siste ukene gjorde det mulig å holde banen oppe så lenge. Dermed ble det sesongslutt omtrent som på samme tid som i fjor.

Les mer

De med best snøring

De med best snøring

Ordspillene satt løst under årets "siste" turnering i Elverum 21 oktober. Turneringstittelen " Har du snøring" pluss saks og stadig snorklipping innbød til det. Ei artig turnering som samlet 21 deltagere i flott senhøst vær. De som hadde best snøring i de to klassene var Fredrik Brun og Ida Furuheim.

Les mer

Godt besøk i år også

Godt besøk i år også

De 129 fuglekassene som er spredd rundt omkring på banen var godt besøkt i sommer. Christian Andersen har nylig rensket alle kassene og gjort opp foreløpig status for sommeren. Den viser at i  nær 88 prosent av kassene var det leieboere som hadde hekket. Dette er bedre enn de to siste årene. Forøvrig er dette tiende sommeren på rad  med fuglekasser rundt banen.

Les mer

 Flott turneringspunktum

Flott turneringspunktum

Lørdag 6 oktober var det slutt på årets omfattende turneringssesong. For åttende gang rundet Neglespretten av "året". Vinnere ble Morten Håkon Solberg (Elverum) og Barbro Afseth Fredriksen (Mjøsen)  som fikk flotte poengsummer  (61 poeng og 57 poeng). I alt deltok 42 herrer og 9 damer i konkurransen. Deltagelsen var omtrent som i fjor.

Les mer

Årets Scandic-vinnere

Årets Scandic-vinnere

I flott høstvær ble finalen i årets Scandic Elgstua og Central Open 2018 avviklet. På bildet er de tre sammenlagtvinnerne David Neskvern, Tore Johnsen og Ida Furuheim sammen med sponsor og Scandic-leder John Tømte. Vel blåst for alle fire.

Les mer

Våt Grønn Glede

Våt Grønn Glede

Nylig var en frisk gjeng GGG-golfere fra Elverum i Kongsvinger. Her er GGG-leder Tove Glorvigens rapport fra den litt fuktige men trivlige turneringen:

Les mer

Høstperlen skinner i septembersola!

Høstperlen skinner i septembersola!

Høsten har kommet, noe som innebærer perfekte spilleforhold på Elverum golfklubb. Nå er det bare å nyte den beste årstiden med golf! 

Les mer

Fornøyde Srixon vinnere

Fornøyde Srixon vinnere

Strålende forhold da Elverum Golfklubb sammen med Norges Golfforbund arrangerte neste siste Srixon-touren for jenter første helga i september. Her er de fire beste i klassen jenter 19: Franziska Sliper, Sola GK, Mina O. Riis Lied, Fana GK, Mia Sandtorv Lussand, Fana GK og Anna Cathrine Krekling, Oslo GK.

Les mer

Holdt styr på landets beste jenter

Holdt styr på landets beste jenter

Mens Golfforbundets Eleonore Rønneberg er en svært rutinert turneringsleder var det første store turneringen som Elverum Golfklubbs, Emilie Kvamme hadde ansvaret for. Samarbeidet om årets Srixon turnering for landets beste jenter har gått knirkefritt. Ja hele turneringen har til nå glidd strålende, sier Eleonore som synes Emilie har klart oppgavene på en flott måte. Vi traff de to lørdag ettermiddag.

Les mer

Premier til flotte klubbvinnere

Premier til flotte klubbvinnere

Siste søndag i august bød på stort premiedryss i Elverum Golfklubb. Alle klubbmesterskapsvinnerne ble hedret for flott innsats etter vel overståtte runder i herre- og dameklassen. Her er alle klassevinnerne samlet med sine pokalere. Fra venstre Olaf Aakrann Eek (vinner av gutteklassen), Emilie Helene Kvamme (dobbeltvinner - matchdamer og dameklassen), Anne Britt Nygård (vinner av senior dameklassen), Sivert Sende Skotvold ( vinner av herreklassen), Ida Furuheim (vinner av jenteklassen), Marius Bye Karlsen (vinner av match herrer) og Erik Lund (vinner av senior herreklassen)

Les mer

Populær Kiwi-turnering

Populær Kiwi-turnering

I overskyet og litt kjølig vær ble årets Kiwi-turnering arrangert. Turneringen er populær og i år var det 66 påmeldte klubbmedlemmer og gjester fra andre klubber. Her er primus motor og sponsor Tore Gunnar Ruud foran et forventningsfullt start-publikum.

Les mer

Senior og juniorene trosset regnværet med flott spill!

Senior og juniorene trosset regnværet med flott spill!

I helgen ble det arrangert klubbmesterskap for seniorer og juniorer. Nytt av året hadde værgudene valgt regn, noe som naturligvis betydde vanskeligere spilleforhold. 19 deltakere totalt sto på startstreken. Tre senior damer, tre jr. jente, en junior gutt og 12 senior herre.

Les mer

Travel turneringshelg

Travel turneringshelg

Ei travel turneringshelg innledet august. I alt deltok 115 spillere i Riis Open på lørdag og Scandic Elgstua og Central Open på søndag. Spillerene fordelte seg jevnt på de to turneringene. Fint spillevær på en bane som nå grønnes igjen takket være godt stell og litt hjelp fra oven. Her er en gjeng som deltok på Scandic søndag, fra venstre Solrunn Nordlien, John Tømte, Randi Arnkværn, Thomas Nabseth og Håvard Øverbekk.

Les mer

Vi kjører flere Veien til golf-kurs.

Vi kjører flere Veien til golf-kurs.

På grunn av etterspørsel setter vi opp to nye nybegynnerkurs. På dette Veien til golf-kurset tilbyr vi spesialtilpasset undervisning for barn parallelt med kurset for voksne. 

Les mer

Bra innsats i lag-NM

Bra innsats i lag-NM

Både herrelaget og damelaget leverte god innsats og mye bra spill i lag-NM nest siste helga i juli. Herrelaget  kom på en fin 8.plass i 1.divisjon. 16 lag deltok på Onsøy i Østfold. Damelaget fikk en fin 4. plass i 2.divisjon på sine runder i Hakadal. Herrelaget med kaptein Frode Willanger Brun (kaptein), Iver Kval Ødegård, Marius Bye Karlsen, Pål Sønsteby og Sivert Sende Skotvold og Simen Østnor (var ikke tilstede da bildet ble tatt) beholdt plassen i 1. divisjon med god margin.

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • Abchus
 • Wergeland & Partners
 • Bowling
 • Bakken