Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Velkommen til åpen range

Velkommen til åpen range

Endelig vil mange si. Nå er det tid for å lufte køllene igjen etter en lang vinter. Onsdag kunne trener Lars Ørbeck ønske velkommen til ny sesong på driving rangen. Ballmaskinen tar "solo-kortet" eller 20 kroner mynter for ei bøtte. Så da er det bare å komme i gang. Vårdugnad blir det lørdag 11. mai mellom kl 13-16. Båneåpning søndag 12. mai om ikke værgudene skulle slå seg helt vrange.

Les mer

Masse folk og god aktivitet på åpningshelga

Masse folk og god aktivitet på åpningshelga

 

Over 40 deltok på dugnad samtidig som det ble gjennomført veien til golfkurs med elleve ivrige deltakere!

Les mer

Årets første vinnere

Årets første vinnere

Så er turneringssesongen 2019 i gang. Terrasse-Flagg Åpningsturneringen lørdag var starten på en hektisk sesong med mange og varierte turneringer. Lørdagens vinner i flaggturneringen var Reidar Berntsen Søberg (til venstre) som kom nesten til greenen på hull to etter å ha hatt sju slag til gode ved runding 18 hull. Magnar Frøhaug (til høyre) var ikke langt bak, og havnet på greenen på hull en etter runding. 

Les mer

Golf gir oss et mer aktivt liv

Golf gir oss et mer aktivt liv

Thor Rønningstad (70) og Stine Wadenius Dahl (43) er skjønt enig om at tross plager og sjukdom så har livet tatt en annen vending. Begge har de nylig vært med på prosjektet Golf Grønn Glede i regi av Elverum Golfklubb og ildsjel Tove Glorigen (i midten). Dette tilbudet ,som i Elverum er gratis, starter  opp igjen 20 mai og er tilrettelagt for alle som har helsemessige utfordringer i hverdagen. 
 

Les mer

Årets morsomste sommercamp kommer!

Årets morsomste sommercamp kommer!

Elverum golfklubb ønsker velkommen til Golf Camp!

Les mer

Nå dropper vi fra knehøyde

Nå dropper vi fra knehøyde

- Dette er tidenes største endring av golfreglene, sa forbundsdommer Rolf Ener Karlsen da han orienterte rundt 50 klubbmedlemmer i Elverum palmelørdagen. Her demonstrerer han riktig dropp som nå blir fra knehøyde.Reglene er redusert fra 34 til 24. Målet er at de skal være enklere å forstå, mer konsekvente og rettferdige og føre til bedre tempo i spillet.

Les mer

Gode årsmøte-nyheter

Gode årsmøte-nyheter

38 medlemmer møtte opp på Forstmann til 2019-årsmøtet. Av forslagene fra styret som alle ble enstemmig vedtatt nevner vi at årsavgiften øker med 100 kroner til 6600 kroner for hovedmedlemskap, det innføres et treningskort for neste sesong og styret fikk ja til å jobbe videre med planene om en minigolfbane. Det nye styret er fra venstre Hans Petter Nyberg (leder), styremedlemmene Gunn Furuheim (ny), Thomas Paulsen (ny), Berit Nordholm og nestleder Tom Kristian Braaten. Simen Heggem er også med i styret.

Les mer

Godt nyttår fra styret!

Godt nyttår fra styret!

2018 var et utfordrende år for mange norske golfklubber. Våren var hard for banene, og på flere av dem var det ikke mulig å spille før langt ut på sommeren. Vi slapp heldig unna her, og var godt i gang til normal tid for oss.

Les mer

Populært førjulssalg

Populært førjulssalg

Om det ikke akkurat  var Black Friday tilstander var det bra besøk da golfklubben hadde førjulssalg i proshopen lørdag 8 desember. Ja i følge Frode så det ut til å bli det beste førjulssalget noen sinne. Noen av dem som gjorde en god handel hos Frode var blant andre Tove og Jon Glorvigen og Kenneth Strand.  Billige klær, baller, køller og sko - noen varer til godt under halv pris - gikk unna. Og ute dalte snøen ned....

Les mer

De jobber med minigolfbane

De jobber med minigolfbane

Administrasjonen (Frode og Sivert) jobber nå med å undersøke mulighetene for å lage en minigolfbane i Elverum Golfklubb. Et fint sted for en 9 hulls minigolfbane kan være haugen mellom parkeringsplassen og chipping-greenen øst for klubbhuset. 

Les mer

Over for i år

Over for i år

Så er en lang sesong over for i år. Onsdag 24. oktober var siste dag banen var åpen i år. Det fine været de to siste ukene gjorde det mulig å holde banen oppe så lenge. Dermed ble det sesongslutt omtrent som på samme tid som i fjor.

Les mer

De med best snøring

De med best snøring

Ordspillene satt løst under årets "siste" turnering i Elverum 21 oktober. Turneringstittelen " Har du snøring" pluss saks og stadig snorklipping innbød til det. Ei artig turnering som samlet 21 deltagere i flott senhøst vær. De som hadde best snøring i de to klassene var Fredrik Brun og Ida Furuheim.

Les mer

Godt besøk i år også

Godt besøk i år også

De 129 fuglekassene som er spredd rundt omkring på banen var godt besøkt i sommer. Christian Andersen har nylig rensket alle kassene og gjort opp foreløpig status for sommeren. Den viser at i  nær 88 prosent av kassene var det leieboere som hadde hekket. Dette er bedre enn de to siste årene. Forøvrig er dette tiende sommeren på rad  med fuglekasser rundt banen.

Les mer

 Flott turneringspunktum

Flott turneringspunktum

Lørdag 6 oktober var det slutt på årets omfattende turneringssesong. For åttende gang rundet Neglespretten av "året". Vinnere ble Morten Håkon Solberg (Elverum) og Barbro Afseth Fredriksen (Mjøsen)  som fikk flotte poengsummer  (61 poeng og 57 poeng). I alt deltok 42 herrer og 9 damer i konkurransen. Deltagelsen var omtrent som i fjor.

Les mer

Årets Scandic-vinnere

Årets Scandic-vinnere

I flott høstvær ble finalen i årets Scandic Elgstua og Central Open 2018 avviklet. På bildet er de tre sammenlagtvinnerne David Neskvern, Tore Johnsen og Ida Furuheim sammen med sponsor og Scandic-leder John Tømte. Vel blåst for alle fire.

Les mer

Våt Grønn Glede

Våt Grønn Glede

Nylig var en frisk gjeng GGG-golfere fra Elverum i Kongsvinger. Her er GGG-leder Tove Glorvigens rapport fra den litt fuktige men trivlige turneringen:

Les mer

Høstperlen skinner i septembersola!

Høstperlen skinner i septembersola!

Høsten har kommet, noe som innebærer perfekte spilleforhold på Elverum golfklubb. Nå er det bare å nyte den beste årstiden med golf! 

Les mer

Fornøyde Srixon vinnere

Fornøyde Srixon vinnere

Strålende forhold da Elverum Golfklubb sammen med Norges Golfforbund arrangerte neste siste Srixon-touren for jenter første helga i september. Her er de fire beste i klassen jenter 19: Franziska Sliper, Sola GK, Mina O. Riis Lied, Fana GK, Mia Sandtorv Lussand, Fana GK og Anna Cathrine Krekling, Oslo GK.

Les mer

Holdt styr på landets beste jenter

Holdt styr på landets beste jenter

Mens Golfforbundets Eleonore Rønneberg er en svært rutinert turneringsleder var det første store turneringen som Elverum Golfklubbs, Emilie Kvamme hadde ansvaret for. Samarbeidet om årets Srixon turnering for landets beste jenter har gått knirkefritt. Ja hele turneringen har til nå glidd strålende, sier Eleonore som synes Emilie har klart oppgavene på en flott måte. Vi traff de to lørdag ettermiddag.

Les mer

Premier til flotte klubbvinnere

Premier til flotte klubbvinnere

Siste søndag i august bød på stort premiedryss i Elverum Golfklubb. Alle klubbmesterskapsvinnerne ble hedret for flott innsats etter vel overståtte runder i herre- og dameklassen. Her er alle klassevinnerne samlet med sine pokalere. Fra venstre Olaf Aakrann Eek (vinner av gutteklassen), Emilie Helene Kvamme (dobbeltvinner - matchdamer og dameklassen), Anne Britt Nygård (vinner av senior dameklassen), Sivert Sende Skotvold ( vinner av herreklassen), Ida Furuheim (vinner av jenteklassen), Marius Bye Karlsen (vinner av match herrer) og Erik Lund (vinner av senior herreklassen)

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • Abchus
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken