Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Rekordstort Spleiselag

Rekordstort Spleiselag

Det var svært folksomt ved klubbhuset, første lørdagen i september,  da den sjuende utgaven av scramble-turneringen Spleiselaget ble arrangert. 116 deltagere fordelt på 29 lag - ny rekord! Folk koste seg på en flott dag og skaffet samtidig mange penger til klubbkassa. Her har Frode tatt bordet til hjelp for å nå ut til alle med informasjon før start.

Les mer

Vant årets største turnering

Vant årets største turnering

Årets Kiwi/Coca Cola turnering samlet rekordmange spillere (93) under noe utrygge værforhold. Men når den første timen var unnagjort var også de fleste regnbygene borte. Sola tok over og det ble svært så trivelig. Vinnerne ble tilslutt: bak fra venstre Ole Jonny Nordeng( A-klassen),Liz Helen Flyen Kvamme (D-Klassen), Anteja Solberg (C-klassen) og Anders Rune Brendlien (B-klassen). Foran hovedsponsorene Tore Gunnar Ruud, Kiwi og Morten Brennemo, Coca Cola.

Les mer

Srixon tour - Elverum GK

Srixon tour - Elverum GK

 

Les mer

Seniorlaget på en fin sølvplass

Seniorlaget på en fin sølvplass

Seniorlaget i Elverum Golfklubb har vært på farten. På Mjøsen golfklubb sin bane i Moelv tok laget en meget hederlig 2. plass i lag-NM. Spillerne er fra venstre: Andreas Høgevold, Bjørn Steinar Bjørnes, Ole Jonny Nordeng og Erik Nygård. Gratulerer med innsatsen.  Laget spiller i 3. divisjon.

Les mer

Årets flotte klubbmestere

Årets flotte klubbmestere

Klubbmesterne i 2020 viste tidvis ypperlig spill da klubbmesterskapet, med snaue 50 deltagere, ble arrangert 8.og 9. august i strålende vær på en fin bane. Her er alle klubbmesterene 2020: Foran fra venstre. Tove Rønsberg, damer senior, Veslemøy Kontorp Heramb, damer og damer match, Ida Furuheim, jenter junior. Bak fra venstre: Ole Jonny Nordeng, herrer match, Pål Sønsteby, herrer, Erik Nygård, herrer senior og Rasmus Kolbjørnsen, gutter junior.

Les mer

Medlemsinfo

Medlemsinfo

Hei kjære medlem!

Det har vært god aktivitet på Elverum golfklubb i sommer. Sjelden har vi sett så mange bookinger gjennom sommeren. Veldig morsomt at dere benytter banen og oppfordrer til videre bruk! Vi ønsker å bemerke at dere som har spilt i år har vært flinke til å legge tilbake torv og reparer nedslagsmerker, fortsett med det!

Les mer

Flott sommertreff

Flott sommertreff

Første lørdagen i juli hadde klubben sin tradisjonelle sommertreff-turnering. Og tradisjonen tro - sola skinte - banen var topp - og oppmøte (76 deltagere) også veldig bra. Her er tre av klassevinnerne: Anne Salvesen (klasse D), Jonny Andersson (klasse A) og Henning Myrer (klasse C). Stein Hauge  gikk til topp i B-klassen, men hadde reist før premieutdeling. La det være sagt at flere av klassevinnerne spilte seg solid ned.

Les mer

Stor interesse rundt golf og medlemstreninger.

Stor interesse rundt golf og medlemstreninger.

Interessen rundt golf er større enn på mange år og medlemstreninger lusker rundt hjørnet!

Les mer

Flaggdag

Flaggdag

Så er årets turneringssesong i gang i Elverum. Som vanlig var det Terasse Flagg Åpnings Turneringen. I år deltok 27 medlemmer. Blant dem var denne muntre fligthen med Ole Roar Nygård, Bjørge Furuheim og Henning Myrer, her  i smittvern-korrekt avstand til hverandre. Tre av flere spillere som rundet hull 18 kunne alle plante flagget på teestedet hull 2. Den med lavest handicap vant. Det var Christian Kvamme foran , Knut Are Bakke og Jon Rune Brattengen. 

Les mer

Nå er banen åpen

Nå er banen åpen

Nå kan endelig Emilie Kvamme og Lars Herman Ørbeck ønske velkommen til en ny sesong på Elverum Golfbane. 19. mai tas hele banen med greener igjen i bruk etter noen dager med vintergreener. En lei nordavind og minusgrader om natta har ført til at hele banen ikke tas i bruk før nå. Forøvrig omtrent på samme dag som banen ble åpnet i fjor. (18.mai)

Les mer

Driving range åpner!

Driving range åpner!

GODE NYHETER!
Fra og med i morgen 16.04 klokka 12:00 åpner driving rangen.
Det er utrolig viktig at dere som benytter driving rangen setter dere inn i retningslinjene og følger disse til punkt og prikke.

Les mer

Retningslinjer for golf i tiden fremover!

Retningslinjer for golf i tiden fremover!

Det er utrolig viktig at alle som skal spille på Elverum golfklubb setter seg inn i retningslinjen og ikke minst følger de i tiden fremover. Det er alfa-omega for at vi skal få lov til å benytte anleggene OG ikke minst for at vi skal holde oss friske!

Les mer

Årsmøtet utsettes!

Årsmøtet utsettes!

Styret i Elverum Golfklubb har besluttet  å utsette gjennomføringen av årsmøtet 2020 i tråd med anbefalingene til både Norges Golfforbund og helsemyndighetene, grunnet situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å bidra så langt vi kan til å hindre spredningen av viruset, og mener derfor at det ikke ville vært riktig av oss å gjennomføre årsmøtet førstkommende tirsdag.

Les mer

Dokumenter for årsmøtet 17.mars, 2020

Dokumenter for årsmøtet 17.mars, 2020

Dokumenter til årsmøtet finner du ved å klikke på denne linken!

Dokumenter til årsmøte 2020

Les mer

Referat fra medlemskvelden

Mange fine tilbakemeldinger fra medlemmene, styret og administrasjonen. Les hva som kom opp her.

Les mer

Stabilt - men med en liten kvinnesvikt

Stabilt - men med en liten kvinnesvikt

Medlemstallet i klubben er stabilt. I 2019 var det 382 medlemmer noe som er to færre enn i 2018. Det kom fram på medlemsmøtet 31. oktober. Det styreleder Hans Petter Nyberg trakk fram er utfordringen med å beholde kvinner over 36 år med mer enn 36 i handicap. Som positivt trakk han fram økingen i gruppen junior gutter. Medlemmene i styret som la fram utvikling og planer framover var Berit Nordholm, Stine Wasenius Dahl , Hans Petter Nyberg, Tom Kristian Braaten og Gunn Furuheim

Les mer

Slutt på en lang sesong

Slutt på en lang sesong

Nest siste helga i oktober var det slutt på en lang sesong på Elverum Golfbane. Det har vært en flott sesong med en bane flere kan misunne oss. Noen fine runder har nok de fleste hatt selv om skogen fortsatt tar hånd om en del golfballer på avveie. Så er det bare å håpe på en god vinter for banen og det som skal gro til våren.

Les mer

Negelspretten svarte til navnet

Negelspretten svarte til navnet

 Første helga i oktober var det igjen tid for årets utgave av Negelspretten. Og været var  i samsvar med turneringens navn. Rim på bakken fra morgen av, førte til en liten halvtimes forsinkelse. Men sola varmet etter hvert både bane og de 59 spillerene. Til slutt sto Barbro Fredriksen, Mjøsen Golfklubb og Christian Kvarme, Elverum igjen som klassevinnere med hver sin nye kølle som premie.

Les mer

2019 - et godt år i kassene

2019 - et godt år i kassene

Med et besøksbelegg på 91 prosent er 2019 blitt et av de beste årene siden starten for 11 år siden,  for de rundt 130 fuglekassene som omgir fairwayer og greener på Elverum Golfbane. Det viser oversikten fra vår ildsjel Christian Andersen som har stålkontroll på hvem og hva som befinner seg i kassene.

Les mer

Lakkeringsjobben gjort

Lakkeringsjobben gjort

Flott innsats av juniorgutta i klubben som har forvandlet en av de innkjøpte bilene fra Mørk golfklubb til en supertøff golfbil. Nå skal bilen også få Elverum Golfklubb sin logo på seg. Tipper denne bilen blir populær å leie.

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken