Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Nyhetsarkiv

Turneringsdugnad

Turneringsdugnad

Klubbturneringer

Kjære medlem! 

Elverum golfklubb ønsker å være en foregangsklubb på å ha medlemmet i sentrum og legge til rette for at du som medlem får den beste opplevelsen. Vi har derfor et sterkt ønske om å få satt opp en banevert på årets turneringer.

Les mer

Innkalling til årsmøte i Elverum golfklubb

Innkalling til årsmøte i Elverum golfklubb

Til medlemmene i Elverum golfklubb

Elverum, 15.04.2021. Innkalling til årsmøte i Elverum golfklubb

Les mer

Åpen range

Åpen range

- Dette er da fryktelig moro, mener Berit og Svein Kjellman. De var blant de aller første som slo ut da drivingrangen åpnet mandag. De første slagene tydet også på at her er det mye å glede seg til. Begge er forøvrig nyinnmeldte i Elverum Golfklubb etter at de nylig flyttet til Elverum. Nå håper de å tilbringe mye tid på banen framover. 

Les mer

Høst og Negelspretten

Høst og Negelspretten

Det er så definitivt høst når Negelspretten står på helgeprogrammet. 50 herrer og 13 damer stilte opp i grått, men mildt høstvær. De to glade vinnerne ble  Kjersti Ruud og Erlend Eggen Persgård. Dermed går det mot slutten av årets sesong, men banen vil fortsatt være åpen for spill. Neste helg er det forøvrig klart for Høstlauget - en scrambleturnering med tre spillere på hvert lag.

Les mer

Golf med ablegøyer

Golf med ablegøyer

En ny turnering - Innlandet Open - ble testet ut på banen vår 26. september. Her møtte vi utfordringer de fleste av de 74 spillerne aldri hadde prøvd før, som her på hull 13 hvor alle utslag skulle slåes med ei kølle med et løst ledd. Uvanlig men artig mener Lars Heramb, Arnt Lundemo og Bjørn Steinar Bjørnes som ikke har ei slik kølle i bagen til vanlig.

Les mer

Rekordstort Spleiselag

Rekordstort Spleiselag

Det var svært folksomt ved klubbhuset, første lørdagen i september,  da den sjuende utgaven av scramble-turneringen Spleiselaget ble arrangert. 116 deltagere fordelt på 29 lag - ny rekord! Folk koste seg på en flott dag og skaffet samtidig mange penger til klubbkassa. Her har Frode tatt bordet til hjelp for å nå ut til alle med informasjon før start.

Les mer

Vant årets største turnering

Vant årets største turnering

Årets Kiwi/Coca Cola turnering samlet rekordmange spillere (93) under noe utrygge værforhold. Men når den første timen var unnagjort var også de fleste regnbygene borte. Sola tok over og det ble svært så trivelig. Vinnerne ble tilslutt: bak fra venstre Ole Jonny Nordeng( A-klassen),Liz Helen Flyen Kvamme (D-Klassen), Anteja Solberg (C-klassen) og Anders Rune Brendlien (B-klassen). Foran hovedsponsorene Tore Gunnar Ruud, Kiwi og Morten Brennemo, Coca Cola.

Les mer

Srixon tour - Elverum GK

Srixon tour - Elverum GK

 

Les mer

Seniorlaget på en fin sølvplass

Seniorlaget på en fin sølvplass

Seniorlaget i Elverum Golfklubb har vært på farten. På Mjøsen golfklubb sin bane i Moelv tok laget en meget hederlig 2. plass i lag-NM. Spillerne er fra venstre: Andreas Høgevold, Bjørn Steinar Bjørnes, Ole Jonny Nordeng og Erik Nygård. Gratulerer med innsatsen.  Laget spiller i 3. divisjon.

Les mer

Årets flotte klubbmestere

Årets flotte klubbmestere

Klubbmesterne i 2020 viste tidvis ypperlig spill da klubbmesterskapet, med snaue 50 deltagere, ble arrangert 8.og 9. august i strålende vær på en fin bane. Her er alle klubbmesterene 2020: Foran fra venstre. Tove Rønsberg, damer senior, Veslemøy Kontorp Heramb, damer og damer match, Ida Furuheim, jenter junior. Bak fra venstre: Ole Jonny Nordeng, herrer match, Pål Sønsteby, herrer, Erik Nygård, herrer senior og Rasmus Kolbjørnsen, gutter junior.

Les mer

Medlemsinfo

Medlemsinfo

Hei kjære medlem!

Det har vært god aktivitet på Elverum golfklubb i sommer. Sjelden har vi sett så mange bookinger gjennom sommeren. Veldig morsomt at dere benytter banen og oppfordrer til videre bruk! Vi ønsker å bemerke at dere som har spilt i år har vært flinke til å legge tilbake torv og reparer nedslagsmerker, fortsett med det!

Les mer

Flott sommertreff

Flott sommertreff

Første lørdagen i juli hadde klubben sin tradisjonelle sommertreff-turnering. Og tradisjonen tro - sola skinte - banen var topp - og oppmøte (76 deltagere) også veldig bra. Her er tre av klassevinnerne: Anne Salvesen (klasse D), Jonny Andersson (klasse A) og Henning Myrer (klasse C). Stein Hauge  gikk til topp i B-klassen, men hadde reist før premieutdeling. La det være sagt at flere av klassevinnerne spilte seg solid ned.

Les mer

Stor interesse rundt golf og medlemstreninger.

Stor interesse rundt golf og medlemstreninger.

Interessen rundt golf er større enn på mange år og medlemstreninger lusker rundt hjørnet!

Les mer

Flaggdag

Flaggdag

Så er årets turneringssesong i gang i Elverum. Som vanlig var det Terasse Flagg Åpnings Turneringen. I år deltok 27 medlemmer. Blant dem var denne muntre fligthen med Ole Roar Nygård, Bjørge Furuheim og Henning Myrer, her  i smittvern-korrekt avstand til hverandre. Tre av flere spillere som rundet hull 18 kunne alle plante flagget på teestedet hull 2. Den med lavest handicap vant. Det var Christian Kvamme foran , Knut Are Bakke og Jon Rune Brattengen. 

Les mer

Nå er banen åpen

Nå er banen åpen

Nå kan endelig Emilie Kvamme og Lars Herman Ørbeck ønske velkommen til en ny sesong på Elverum Golfbane. 19. mai tas hele banen med greener igjen i bruk etter noen dager med vintergreener. En lei nordavind og minusgrader om natta har ført til at hele banen ikke tas i bruk før nå. Forøvrig omtrent på samme dag som banen ble åpnet i fjor. (18.mai)

Les mer

Driving range åpner!

Driving range åpner!

GODE NYHETER!
Fra og med i morgen 16.04 klokka 12:00 åpner driving rangen.
Det er utrolig viktig at dere som benytter driving rangen setter dere inn i retningslinjene og følger disse til punkt og prikke.

Les mer

Retningslinjer for golf i tiden fremover!

Retningslinjer for golf i tiden fremover!

Det er utrolig viktig at alle som skal spille på Elverum golfklubb setter seg inn i retningslinjen og ikke minst følger de i tiden fremover. Det er alfa-omega for at vi skal få lov til å benytte anleggene OG ikke minst for at vi skal holde oss friske!

Les mer

Årsmøtet utsettes!

Årsmøtet utsettes!

Styret i Elverum Golfklubb har besluttet  å utsette gjennomføringen av årsmøtet 2020 i tråd med anbefalingene til både Norges Golfforbund og helsemyndighetene, grunnet situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å bidra så langt vi kan til å hindre spredningen av viruset, og mener derfor at det ikke ville vært riktig av oss å gjennomføre årsmøtet førstkommende tirsdag.

Les mer

Dokumenter for årsmøtet 17.mars, 2020

Dokumenter for årsmøtet 17.mars, 2020

Dokumenter til årsmøtet finner du ved å klikke på denne linken!

Dokumenter til årsmøte 2020

Les mer

Referat fra medlemskvelden

Mange fine tilbakemeldinger fra medlemmene, styret og administrasjonen. Les hva som kom opp her.

Les mer

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken