Trenere

Frode Willanger Brun (hovedtrener)

Mitt navn er Frode Willanger Brun og jeg er 46 år ung. Min store lidenskap i ungdomstiden var håndball. Av diverse årsaker ble det en brå slutt på håndballkarrieren og leten etter noe nytt å fylle hverdagen meldte seg.

Ved en tilfeldighet ble jeg i 1993 «tvunget» opp til Sorknes GK på Rena i arbeidstiden. Dette var starten på noe som skulle bli min fremtid. Jeg fant straks mange likheter mellom golf og håndball, og i 1999 var jeg utdannet pro.

Av formell utdannelse har jeg informatikk, økonomi/administrasjon og markedsføring/internasjonalisering.  Mine første år som trener hadde jeg under John Drummonds vinger. Han var en formidabel mentor og lærekurven var bratt. I 2002 begynte jeg i min første hovedtrenerstilling på Trysilfjellet golf. Her skulle jeg bli til og med sesongen 2008. Våren 2009 gjorde jeg ferdig min 3-årige HTU (høyere trenerutdannelse i regi av PGA Norge). Jeg skiftet også jobb til Sorknes GK i en delt stilling som daglig leder og hovedtrener. Dette gjorde jeg i 2 år og i 2011 tok eierne av Sorknes over driften av banen selv og jeg hadde proshop på Sorknes, samtidig som jeg var hovedtrener på Elverum GK. Fra sesongen 2012 ble jeg fast ansatt av Elverum GK og her bedriver jeg min virksomhet i dag som hovedtrener og stedlig leder.

I mine år som trener har jeg lært meg viktigheten av individuell tilpassing av svingteknikken. Ingen sving er lik og ingen spiller er lik. Det er viktig å kunne se både mulighetene og begrensingene i svingbevegelsen.

Jeg lever under mottoene: less is more, og KISS (keep it simple stupid).

Har du lyst til å utvikle DIN svingbevegelse er jeg klar til dyst!

Sivert Sende Skotvold (sportslig leder)

30 år fra Steinkjer. Har 20 års erfaring som spiller og har jobbet som trener i fem år (Steinkjer og Stjørdal golfklubb).

Fullførte en bachelorgrad i trenerrollen med fordypning i golf på Elverum i 2016 og driver nå å fullfører en mastergrad i idrettsvitenskap ved NTNU, Trondheim. Gleder meg til å ta fatt på jobben som sportslig leder. Mitt hovedfokus er at golf skal være en idrett som passer alle og vise at trening kan være gøy.

Lars Herman Ørbeck (student i praksis)

Alder 24

Spilt golf i 4 år

Jeg studerer golftrener på Høgskolen i innlandet her i Elverum, og kommer til å ha praksis på Elverum Golfklubb. Håper dere kommer til å ta meg i mot med åpne armer og vil hjelpe meg med å komme til rette i klubben, så skal jeg gjøre mitt beste for at dere skal bli bedre golfspillere og ha en enda større glede med golfen. Jeg er en veldig sosial person og er ikke redd for å slå av en prat. Så ta gjerne kontakt med meg i sommer. Gleder meg masse til årets sesong!

Trener 1-ressurser

Kommer..