Golfbox login Ren Hvit

Login Golfbox

Vant flott turnering

Den var tidligere kjent som Kiwi-turneringen, men er nå tatt over av Coca Cola som hovedsponsor. 64 spillere hadde  meldt seg på og de fikk en fin dag på en flott bane. Med sol og lite vind kunne det ikke vært bedre. Her er de fem klassevinnerne. Fra venstre Erlend Jordet (A-klassen), Christian Kvamme (B-klassen), Anders Nyborg (C-klassen), Magnar Bjøntegaard (D-klassen ) og Liz Helen Flyen Kvamme (E-klassen).

Coca Cola Open er en populær lavterskelturnering hvor spillerne er delt inn i 5 klasser. Alle kunne velge utslagssted. I A-klassen ble Erik Nygård og Frode Bruen 2 og 3 etter Erlend Jordet. Mens Christian Kvamme vant B-klassen ble Tove Rønsberg og Morten Wallace nummer to og tre. De tre som fikk premie i C-klassen var Anders Nyborg, Kjersti Ruud og Malin Østmoen. I D-klassen kom Magnar Bjøntegaard,  Jeanette Bråthen og Lone Berntsen på de tre første plassen. I E-klassen ble de tre beste Liz Helen Flyen Kvamme, Stein Arne Haugan og Katarina Sortodden de tre beste.

Det var også lagt inn konkuranse om nærmest pinnen på alle par tre hullene, lengste drive (hull 10) og nærmest pinnen på to slag (hull 16) hvor alle vinnere ble premiert. Premier  ble også trukket ut på påmeldingsnummer så her var det ikke bare spill-vinnere som hadde med seg noe hjem.

Etter runden var det grilling av hamburgere og pølser. Coca Cola Open ble et flott arrangement og ros til de som sto bak og bidro til at vi fikk en fin dag på golfbanen.