Bare ta med noen.....

Elverum Golfklubb er blant de første klubbene i landet til å bli med på den landsomfattende vervekampanjen som Norges Golfforbund har satt i gang. Opplegget heter "Ta med en venn" eller en nabo, slektning - kort sagt noen du kjenner som er litt nyskjerrig på hva golf egentlig er. Da får de helt sikker svar på typen spørsmål som sportslig leder Sivert Sende Skotvold her viser fram.

Kampanjen går i korthet ut på at du som klubbmedlem kan ta med noen ut på banen. Spille gratis ni hull - to ganger. I forkant av andre gangen vil Frode eller Sivert komme med gode tips som kan gjøre runden enda artigere - for eksempel justering av grepet. I tillegg må du og den du har tatt med fylle ut et lite skjema inne i proshopen.

Vervekampanjen "Ta med en venn" har gitt gode resultater i Tyskland hvor ideen er "stjålet" fra. Så er det å håpe at de to ni-hullsrundene blir en øyenåpner  og gir mersmak.  Da er  "Veien til Golf" kurset  neste trinn.

Nytt kurs 15-16. juli

Klubben går i gang med en ny runde med "Veien til Golf" kurs i midten av juli. Rundt 30 interesserte har vært med på vårens kurser. Hovedtrener Frode Brun sier at klubben nå også vil satse hardt på å gi de som tok "Veien til Golf" for to år siden et tilbud. Dette er en medlemsgruppe hvor avgangen er stor. 

 

Utskrift