Velkommen til ny attraksjon

Elverum og ikke minst Elverum Golfklubb har fått en ny flott attraksjon. Nå ligger en flunkende ny 9-hulls minigolfbane klar for spill. På bildet er daglig leder i klubben, Frode Brun sammen med de to flinke svenske banearbeiderene Anders Carlsson og Martin Straschmann fra City Golf Europa. - Jeg håper at det nye tilskuddet vårt vil skape engasjement, mye moro og lokker nye grupper opp til Starmoen, sier Frode. 

 

Stor takk til viktige bidragsytere

Banen har kostet rundt 850 000 kroner. - I den forbindelse vil jeg rette en stor takk til Sparebankstiftelsen og Norsk Tipping for henholdsvis 100 000 kroner og 300 000 kroner i støtte, sier Frode. Resten er det klubben selv som har bidratt med.

Den nye kunstgressbanen vil følge åpningstidene til proshopen. Forhåpenligvis blir det ennå noen dager før både golfbane og nå også minigolfbanen vinterstenges. Her er det været som avgjør.

Ikke bruk golfutstyr

Alle som skal bruke den flotte nye banen må leie klubbe og ball i proshopen. Her er det ikke lov å bruke egen ball og kanskje en gammel putter. - Folk vil fort skjønne at dette er noe annet enn vanlig golf. Du må bruke mer kraft for å få den tyngre minigolfball i hullet enn en golfball på en green. Men prinsippet er jo det samme - å bruke færrest mulig slag på å treffe hullet, sier Frode. Men en god golfspiller er nok ikke umiddelbart en god minigolfspiller. 

Og selvsagt håper Frode og resten av klubbledelsen at en del av de som lokkes til minigolfbanen  også tar skritt videre ut på golfbanen. Særlig  barn og unge kan kanskje få lyst til å gå videre. 

Bedriftturnering

Det er også planer om å sette i gang en bedrifts minigolfserie. Her er det åpent for alle typer bedrifter.- Jeg tror dette vil være en fin sosial treffplass. 18 hull på en minigolfbane tar heller ikke så mye tid - ca en halv time, mener Frode.

Litt spennende da snøen kom

Martin og Anders jobber i City Golf Europa som har levert banen. Firmaet bygger minigolfbaner over hele Europa og er blant de største bransjen. Byggingen i Elverum har gått greit, men det var spennende da snøen kom. Da fikk vi ikke gjort mye, men heldigvis forsvant den fort, sier Martin.

Tidlig sesongåpning

Minigolfbanen vil være blant de første aktivtetene som åpner til våren. Kanskje før drivingrangen, sier Frode. Bare snøen blir bort kan vi åpne. 

Utskrift