Stor suksess

For 11 gang har ildsjell Tore Gunnar Ruud stått i spissen for en svært vellykket Kiwi-turnering. De siste årene i godt kompaniskap med Coca Cola og Morten Brennemo. Turneringen samlet turnerings-årsbeste med 86 deltagere og de var for første gang var fordelt på fem klasser.  Her er vinnerene: bak fra venstre Rune Midthun - klasse C, Arild Askeland - klasse A, Tom Grinaker - klasse C. Foran Eva Neskvern som vant klasse B og Jeanette Cecilie Bråthen som vant klasse E. For ordens skyld - alle klassevinnerne fikk like fin premie som Arild.

En flott dag

Truende var skyene over oss da starten gikk og det samme var varslene på Yr også. Derfor var folk godt rustet med regntøy og paraplyer.  Kanskje var det med på å skremme regndråpene vekk fra Starmoen for bortsett fra noen få dråper på ettermiddagen ble både regntøy og paraply liggende ubrukt. Banen var forøvrig i topp stand og folk koste seg. Selv om noen kanskje kunne ønske litt bedre resultat i scorkortet. 

Mange fikk premier

Etter runden var det velsmakende grillmat og en storstilt premieutdeling. Foruten premier til de fem klassevinnerene og endel av de nestbeste ble det også delt  ut premier til nærmeste pinnen på alle fire par tre hullene og for to slag nærmest, på to par fire hull. Vinnerene ble: Tore Johnsen - hull 3, Jonny Andersson - hull 6, Finn Johansen -hull 8, Anne Salvesen - hull 14, Øyvind Skoglund - hull 16 og Knut Are Bakke - hull 17. Longest drive på hull 10 ble vunnet av henholdsvis Nathalie Brun og Vegard Frøhaug. Den som gikk banen på færrest slag ble også premiert. Det ble Frode Brun (78).

Fem klasser

Frode kunne også fortelle at ordningen med 5 klasser vil bli brukt også på andre turnering. Her vil de fleste konkurrere mot andre som ligger nær i handicap. Svært hyggelig var det også at klasse E, med mange av de ferskeste spillerne, samlet bra med deltagere. Det å spille turnering  er ikke så skremmende som mange tror.

 Synger på siste vers?

Tore Gunnar kunne dessverre fortelle at det ikke var sikkert at det ble en ny Kiwi - Coca Cola turnering neste år. Både Morten og han er blitt pensjonister og har ikke lenger nær tilknytning til hverken Kiwi eller Coca Cola. Vi håper at de og klubben finner en løsning slik at turneringen forsetter, kanskje med andre sponsorer.

Uansett - vel blåst for denne gang.

 

 

 

 

 

 

Utskrift