Scramble på en søndag slo an

Scramble er en velprøvd og populær turneringsform i Elverum Golfklubb på onsdagskvelder. Nest siste helga i juni ble scrambleformen med to-mannslag prøvd ut på søndag og hele 66 spillere var med. Her var både erfarne og helt ferske spillere med, i tillegg til 16 flinke juniorspillere. Denne gjengen slo ut først søndag .Fra venstre Egil Wold Ringsø, Anders og Lars Berggren og turneringsleder Henning Myrer. Vinnere ble Morten Solberg og Erik Halberg. Gratulerer!

Det nye var at her kunne man melde på tomannslag og det har tydligvis slått an,  sier Henning. Han kan også fortelle at de to første onsdags-scramble turneringene i år har hatt et snitt på 40 spillere. Dette er en uhøytidelig spilleform som bør friste ferske medlemmer. Henning kan fortelle at mange som deltok søndag var med på sin første turnering. 

Været var overskyet, temperaturen behagelig og banen blir bare bedre og bedre.  Vinnere ble Morten Solberg og Erik Halberg, foran Martin Olsen og Olav Knarvik Olsen, med Erlend og Sara Jordet på tredjeplass.

Utskrift