Golfbox login Ren Hvit
       

Login Golfbox

Stabilt - men med en liten kvinnesvikt

Medlemstallet i klubben er stabilt. I 2019 var det 382 medlemmer noe som er to færre enn i 2018. Det kom fram på medlemsmøtet 31. oktober. Det styreleder Hans Petter Nyberg trakk fram er utfordringen med å beholde kvinner over 36 år med mer enn 36 i handicap. Som positivt trakk han fram økingen i gruppen junior gutter. Medlemmene i styret som la fram utvikling og planer framover var Berit Nordholm, Stine Wasenius Dahl , Hans Petter Nyberg, Tom Kristian Braaten og Gunn Furuheim

Jobbe for nye teesteder

Hovedtrener Frode Brun la også fram planer for 2020 som  administrasjonen jobber med. Det gjelder blant annet å få nye teesteder som gjør banen kortere og enklere å spille. I dag er korteste teested (rød tee) merket 50 (5000 meter). Nå vil det jobbes med å få nye teesteder mellom 4200 og 4600 meter. Dette vil gjøre banen mer attraktiv for spillere med høyt handicap, blant annet for den gruppen kvinner hvor frafallet har vært merkbart. 

Frode trakk også fram at mens banen i år har framstått som svært bra, har vi kanskje noe å gå på med kvaliteten på flere teesteder. Det jobbes også med en regional golfserie (tour) for baner i Hedmark og Oppland fordelt på flere klasser og turneringsformer. Sportslig vil det også bli jobbet fra at klubben stiller et senior dame-lag  i lag NM. Dessuten lovet han at hederstavla som nå er ganske bortgjemt i klubbhuset skal fram i lyset og oppdateres med HIO spillere og klubbmestere.

Gule lapper

Styret ba også om innspill på fem områder i samsvar med virksomhetsplanen 2018-2021. Temaene var : Rekruttering - beholde medlemmer, klubben som samfunnsaktør, anlegg og klubbhus, styret og frivilligheten og hva som kan øke verdien av medlemskapet. Her ble det delt ut gule lapper og mange forslag kom som styret vil jobbe videre med. Her er det fritt fram, også for dem som ikke var på møtet, til å komme med forslag, sa Hans Petter.

Minigolfbanen

Det jobbes videre med minigolfbanen ved parkeringsplassen. Her er det sendt flere søknader om støtte og Hans Petter hadde godt håp om positive svar. 

52 treningskort

Det ble solgt 52 treningskort i sommer til en snittpris på 1020 kroner. Dette tildbudet blir utviklet videre. Frode trakk også fram at det ikke er lett å finne treningstilbud til alle målgrupper. Blant annet ble det en diskusjon om herretrening i likhet med det damene har. Dette er prøvd tidligere, men interessen har vært liten. Både Frode og Sivert jobber videre med å finne treningsformer som fenger.

Proshopen er i år oppgradert med kjøledisk (takk til Sivert spesielt). Ellers var Frode godt fornøyd med avtalen som er gjort med Cobra og Puma. Det gjør at klær som ikke blir solgt, kan klubbenreturnere. Det er også en gjennkjøpsavtale med Cobra. Selv om utvalget er noe mindre med færre produkter,  gir dette en tryggere drift av pro-shopen.

Utskrift

 • Kiwi
 • Scandic
 • YC Eiendom
 • KPMG
 • Presis
 • Sparebank1 - Østlandet
 • Eiendomsmegler 1
 • Riis
 • CocaCola
 • Bowling
 • Bakken