Fin 2.plass til Ida og Emilie

Det endte med en fin 2.plass i lag NM 2. divisjon for Ida Furuheim og Emilie Kvamme nest siste helga i juli. Turneringen gikk på hjemmebane. Gutta som spilte lag NM i 1. divisjon på Hauger havnet på 9.plass i tøft selskap. På herre laget spilte Pål Sønsteby, Simen Falck Larsen, Marius Bye Karlsen, Lars Herman Ørbeck og Sivert Sende Skotvold.

Avanserte i siste runde

Kvinnene gikk tre runder - to lørdag og en søndag. Foran siste runde lå Elverum som nummer tre, men godt spill  søndag førte Ida og Emilie opp en plass, forbi Kongsvinger. Byneset fra Trondheim vant med 303. Elverum fikk 328 og Kongsvinger 332. Fire lag deltok.

Sterkt av gutta

I 1. divisjonsrunden på Hauger deltok 16 lag.  Det ble spilt 5 runder. Fredagsrunden ble avbrutt på grunn av tordenvær. Det førte til at blant annet Elverum måtte gjøre runden ferdig lørdag morgen - i tilllegg til de to lørdagsrundene. Klare vinnere på Hauger ble Grønmo Golfklubb  med 626. Elverum som skiftet på med å ligge som nummer åtte og ni, endte tilslutt med 9. plass og 703.

Vellykket arrangement

I tillegg til de dameklassen spilte 11 herrelag sin 2.divisjonsrunde i Elverum. Hafjell Golfklubb vant i hard konkurranse med Kongsvinger.

Flere av våre klubbmedlemmer gjorde en flott dugnadsinnsats med matservering, rydding, og oppgaver som scorekortmottakere, forecaddyer og startere. Selv om det regnet noe i løpet av helga var både spillere og dommere fra Forbundet godt fornøyde.