Sommertreff i sol og regn

På en flott bane med raske greener fikk de rundt 70 deltagerne i årets utgave av Sommertreffen en fin runde som også inkluderte både regnbyger og solskinn. De blide klassevinnerne ble til slutt Hanne Helene Heiestad, (Klasse D), Jørn Gunnar Dahlberg, (klasse B), Geir Rognerud, (klasse A) og Kristoffer Kolev Jakobsen, (klasse C). Hanne Helene  og Kristoffer hadde tatt turen fra henholdsvis Drøbak og Kristiansand.

Raus turneringskomite

Den flinke turneringskomiteen med Tore Johnsen i spissen hadde lagt opp mange utfordringer rundt på de 18 hullene med både de lengste drivene og nærmeste pinnen på et slag. På hull 10 var utfordringen å komme nærmest ei midtlinje på utslaget. Premiebordet var som alltid velfylt og gikk du ikke hjem med en av de mange spill-premiene var mulighetene store til premie på loddtrekningen.

Legg til at dagen begynte med frokost, og ble avsluttet med velsmakende grillretter under Bjørge Furuheims oppsyn, og spennende vinsmaking under ledelse av Sonja Brun, så er mye fortalt.

Klasse-pallene

I A-klassen var ikke Geir Rognerud, Sommertreffens far, snauere enn at han gikk av med seieren med 65 slag (netto), foran Frode Brun 67 slag og Ole Morten Eng 70 slag. Geir hadde forøvrig også den lengste driven blant gutta, mens Veslemøy Heramb vant den blant jentene.

B-klassen ble vunnet av Jørn Gunnar Dahlberg, 35 poeng foran Ole Roar Nygård, 34 poeng og Trond Arne Tronsgård også 34 poeng.

C-klassen vant Kristoffer Kolev Jakobsen, 38 poeng foran Lukas Palm, 36 poeng og Aina Skjøthaug Andersson, 34 poeng. D-klassen ble vunnet av Hanne Helene Heistad med flotte 47 poeng, foran Charlotte Øverbekk, 39 poeng og Gunn Furuheim 31 poeng.

Nærmeste midtstreken  på hull 10 kom Fredrik Øverby og nærmeste pinnen på hullene 8 og 14 kom henholdsvis Oddborg Gundersrud og Tove Grafsrønningen Rønsberg.

Stor takk til alle som bidro med rydding, laging av mat, poengutreginger og premier. Vi gleder oss alt til neste Sommertreff. 

Utskrift