Golfbox login Ren Hvit

Login Golfbox

Våt Scandic åpning

31 deltagere trosset værgudene og skumle Yr-varsler og gjennomførte med stil årets første utgave av Scandic Elgstua og Central Open. Turneringene - tre i tallet- avsluttes med stor finale i september. Paraplyene ble tatt flittig bruk som her i denne treer-ballen med Tore Carsten Marksten, Bente Irene Hauge og Anteja Solberg.

Tross mye regn og en tung bane kom disse karene seg godt gjennom runden. Fra venstre Henning Myrer, Jørn Gunnar Dahlberg, Martin Olsen, Erik Morten Bye og Lars Heramb. Av de to innledende rundene teller den beste sammen med resultatet av finalerunden. Det betyr at fikk du ikke vært med 1. juni så har du fortsatt mulighet til sammenlagtseier ved å stille opp i august-runden.

Klasse A ble denne gangen vunnet av Simen Falck Larsen (73 slag) mens Pål Sønsteby ble nummer to (79 slag). B-klassen ble suverent vunnet av Morten Olsen (42 poeng) foran Stein Hauge (33 poeng). Klasse C ble vunnet av Kenneth Bull (33 poeng) med Inge Fjerdingstad på andre plass (32 poeng).