De med best snøring

Ordspillene satt løst under årets "siste" turnering i Elverum 21 oktober. Turneringstittelen " Har du snøring" pluss saks og stadig snorklipping innbød til det. Ei artig turnering som samlet 21 deltagere i flott senhøst vær. De som hadde best snøring i de to klassene var Fredrik Brun og Ida Furuheim.

Turneringen som sist ble arrangert i Elverum for tre år siden går ut på at du får med deg antall meter tråd som samsvarer med antall tildelte slag. Så kan du bruke snora til å redusere antallet slag hvor du måtte ønske på banen. De fleste snormeterene ble nok klippet av på greenene.

I herre klassen vant Fredrik Brun med 46 poeng foran Frode Brun 44 poeng og Sindre Vegger 42 poeng. Fredrik som representerer Sorknes vant forøvrig tilsvarende turnering på sin hjemmebane for tre  uker siden. Så han har hatt snøring i høst!   Ida Furuheim vant dameklassen med 38 poeng, foran Elin Holmen 35 poeng og Sofia Brun 23 poeng.

På bildet er Ivar Skamo og Terje Johansen i gang med saksa på hull sju. 

Og selv om det var sent på høsten er banen fortsatt i svært god stand. Likevel  går nok 2018 sesong i Elverum ugjennkallelig mot slutten.

Utskrift