Årets Scandic-vinnere

I flott høstvær ble finalen i årets Scandic Elgstua og Central Open 2018 avviklet. På bildet er de tre sammenlagtvinnerne David Neskvern, Tore Johnsen og Ida Furuheim sammen med sponsor og Scandic-leder John Tømte. Vel blåst for alle fire.

I år ble det arrangert to innledende Scandic turneringer hvorav den beste telte med i sammendraget. I den tredje og avsluttende turneringen (finalen) ble resultatet fordoblet. Årets finale ble på alle måter svært vellykket. Drøyt 40 golfere var med og det hele ble avsluttet med en storslått middag og premieutdeling på Scandic Elgstua Hotel. I A-klassen viste det seg at klubbens unge jenter er i stor framgang da Ida Furuheim gikk bort og vant sammenlagt. Bravo! Hun vant foran Christian Kvamme og Pål Sønsteby. B-klassen sammenlagt ble vunnet av Tore Johnsen foran Eva Neskvern og Erlend Jordet. David Neskvern vant C-klassen foran Anteja Solberg og Dag Axel Stengel. 

Selve finalerunden lørdag 15. september ble vunnet av Simen Falk Larsen (A-klassen), Tore Johnsen (B-klassen) og David Neskvern (C-klassen). Johns sammenlagt-turneringer har en lang historie i Elverum Golfklubb  og under premieutdelingen lørdag lovet han at det blir Scandic-turneringer også neste sesong. Vi gleder oss.

Utskrift