Våt Grønn Glede

Nylig var en frisk gjeng GGG-golfere fra Elverum i Kongsvinger. Her er GGG-leder Tove Glorvigens rapport fra den litt fuktige men trivlige turneringen:

I øsende regn kjempet 13 GGG-golfere fra Elverum Golfklubb seg gjennom 9 hull på Kongsvingers golfbane! Etter runden var det likevel bare 13 blide ansikter å se til tross for at alle var gjennomvåte. Vennskapsturneringen som GGG på Kongsvinger arrangerte for egen klubb samt Romerike, Drøbak, Asker – og Elverum ble en hyggelig turnering selv om værgudene ikke var på arrangørens side.

4 lag fra Elverum

Elverum stilte med hele 4 lag hvor de aller fleste var «ferske» spillere. Banen var i utmerket stand og gjestfriheten var det heller ikke noe å si på, og våre spillere hadde en positiv opplevelse med mye bra spill og med respektabelt resultat i regnet. Vinnerlaget fikk med seg en stor fruktkurv  i premie som de delte med alle i bussen hjem. Spillerne fra de andre lagene var nok noe mer erfarne enn våre, - noe deres hcp vitnet om, - og de spilte 18 hull og dermed ikke i samme konkurranse som oss. Men i ruskeværet var vi sjeleglade for å kunne gi oss etter 9 søkkvåte hull!

 

Utskrift