Premier til flotte klubbvinnere

Siste søndag i august bød på stort premiedryss i Elverum Golfklubb. Alle klubbmesterskapsvinnerne ble hedret for flott innsats etter vel overståtte runder i herre- og dameklassen. Her er alle klassevinnerne samlet med sine pokalere. Fra venstre Olaf Aakrann Eek (vinner av gutteklassen), Emilie Helene Kvamme (dobbeltvinner - matchdamer og dameklassen), Anne Britt Nygård (vinner av senior dameklassen), Sivert Sende Skotvold ( vinner av herreklassen), Ida Furuheim (vinner av jenteklassen), Marius Bye Karlsen (vinner av match herrer) og Erik Lund (vinner av senior herreklassen)

 

27 var med i herreklassen mens fire deltok i dameklassen søndag. Her ble det vist mye godt spill. Også håper vi at deltagelsen neste år blir enda litt bedre. Litt dramatisk var det på slutten da finaleballene i både dame- og herreklassen ble rammet av ei forrykende hagleskur mens de var på hull 18. Men heldigvis tittet sola fram igjen og etter en drøy halvtimes pause kunne klubbmesterskapet avsluttes. Jevnt var det i herreklassen hvor Sivert til slutt vant med 227 slag mot Marius sine 228. 

La oss legge til at det ble delt ut premier til de tre beste i hver klasse, så det var flere enn klubbvinnerne som kunne reise hjem med en fin glass pokal.

Utskrift