Nyhetsarkiv

Husk medlemsmøtet 31. oktober

Husk medlemsmøtet 31. oktober

Elverum Golfklubb har medlemsmøte torsdag 31. oktober. Her er styrets innkalling:

Les mer

Negelspretten svarte til navnet

Negelspretten svarte til navnet

 Første helga i oktober var det igjen tid for årets utgave av Negelspretten. Og været var  i samsvar med turneringens navn. Rim på bakken fra morgen av, førte til en liten halvtimes forsinkelse. Men sola varmet etter hvert både bane og de 59 spillerene. Til slutt sto Barbro Fredriksen, Mjøsen Golfklubb og Christian Kvarme, Elverum igjen som klassevinnere med hver sin nye kølle som premie.

Les mer

2019 - et  godt år i kassene

2019 - et godt år i kassene

Med et besøksbelegg på 91 prosent er 2019 blitt et av de beste årene siden starten for 11 år siden,  for de rundt 130 fuglekassene som omgir fairwayer og greener på Elverum Golfbane. Det viser oversikten fra vår ildsjel Christian Andersen som har stålkontroll på hvem og hva som befinner seg i kassene.

Les mer

Lakkeringsjobben gjort

Lakkeringsjobben gjort

Flott innsats av juniorgutta i klubben som har forvandlet en av de innkjøpte bilene fra Mørk golfklubb til en supertøff golfbil. Nå skal bilen også få Elverum Golfklubb sin logo på seg. Tipper denne bilen blir populær å leie.

Les mer

"Sjukt Sprek" tester golf

Tirsdag i uke 39 var en travel dag.  Her var det  besøk av gruppa "Sjukt Spreke" (en treningsgruppe fra Ung Kreft) og ei gruppe damer fra Frisklivssentralen. Sportslig leder Sivert Sende Skotvold kom med gode tips som ga mersmak for de fleste.

Les mer

GGG-golfere på reisefot

GGG-golfere på reisefot

Kongsvinger Golfklubb arrangerte tirsdag 17. september den tradisjonelle vennskapsturneringen for GGG-golfere. Deltakende lag kommer fra Asker, Drøbak, Romerike, Ski og selvsagt Kongsvinger, og vi i Elverum Golfklubb har også nå fått fast plass.

Les mer

Flott kurstilbud og nå er det salg

Flott kurstilbud og nå er det salg

Kjenner du en eller flere som kunne tenke seg å spille golf. I to helger i september kan vedkommende få gratis kurs og et svært rimelig medlemstilbud for 2020. Dessuten lønner det seg å kikke godt på varene i proshopen. Her kan du gjøre et godt kjøp for høstslaget er i gang.

Les mer

Alle mestere på samme helga

Alle mestere på samme helga

Ny vri på klubbmesterskapene. Alle mesterne ble kåret samme helg.  Her er de seks mesterne: fra venstre Ole Jonny Nordeng, herrer senior, Eva Neskvern, kvinner senior, Rasmus Kolbjørnsen,herrer junior, Ida Furuheim, kvinner junior, Emilie Helene Kvamme, kvinner og Simen Falck Larsen, herrer. I alt 53 spillere var med i helga. Flott vær og suverene baneforhold!

Les mer

De trosset vind og regn

De trosset vind og regn

- Det ble da ikke så dårlig vær, var omkvedet etter lørdagens Kiwi Elverum/Coca Cola Open turnering. Værvarselet med mye regn hadde nok skremt noen fra å melde seg på, men 56 spillere deltok og fikk en fin runde. Her er klassevinnere og arrangører: Fra venstre Pål Sønsteby, Gunn Furuheim, Morten Brennemo, Coca Cola, Tore Gunnar Ruud, Kiwi Elverum, Vegard Frøhaug og Arne Trolldalen. 

Les mer

Fin Scandic-søndag

Fin Scandic-søndag

Søndag 11. august var det klart for andre runde av årets  Scandic Elgstua og Central Open. 35 medlemmer deltok. Varsel om regn og regnbyger skremte nok noen fra å ta turen til Starmoen. De som møtte opp hadde en fin runde med både solskinn og regnbyger. Blant dem var denne blide trioen, Lars Heramb, Ole Jonny Noreng og Bjørge Furuheim.

Les mer

Klart for køllevask - fuglene har fløyet

Klart for køllevask - fuglene har fløyet

At Elverum Golfklubb har et varmt hjerte for småfuglene er jo de godt besøkte fuglekassene et bevis for. I slutten av juli var vaskene ved pumpehuset også opptatt for noen dager. Et par av klubbens medlemmer kom over et delevis ødelagt linerlereir ved pumpehuset hvor det også var noen døde unger. De bar restene av reiret og to levende unger opp i en av vaskene for golfkøller. Mandag  29. juli var fuglene fløyet og vaskene kan brukes til renkjøring av golfkøller igjen.

Les mer

Fin 2.plass til Ida og Emilie

Fin 2.plass til Ida og Emilie

Det endte med en fin 2.plass i lag NM 2. divisjon for Ida Furuheim og Emilie Kvamme nest siste helga i juli. Turneringen gikk på hjemmebane. Gutta som spilte lag NM i 1. divisjon på Hauger havnet på 9.plass i tøft selskap. På herre laget spilte Pål Sønsteby, Simen Falck Larsen, Marius Bye Karlsen, Lars Herman Ørbeck og Sivert Sende Skotvold.

Les mer

Sommerkampanje på greenfee!

Sommerkampanje på greenfee!

Fyll flighten og betal KUN for 3 eller få med to golfbiler i 18 hull !

Les mer

Sommertreff i sol og regn

Sommertreff i sol og regn

På en flott bane med raske greener fikk de rundt 70 deltagerne i årets utgave av Sommertreffen en fin runde som også inkluderte både regnbyger og solskinn. De blide klassevinnerne ble til slutt Hanne Helene Heiestad, (Klasse D), Jørn Gunnar Dahlberg, (klasse B), Geir Rognerud, (klasse A) og Kristoffer Kolev Jakobsen, (klasse C). Hanne Helene  og Kristoffer hadde tatt turen fra henholdsvis Drøbak og Kristiansand.

Les mer

Mareritt som lokker - fra Molde for 10 år på rad

Mareritt som lokker - fra Molde for 10 år på rad

Svein Tore Tande og Thor Gimnæs fra Molde har et mareritt de ikke kan være for uten. Derfor tok de turen til Elverum for 10 året på rad. - En flott bane og besøk hos vår gode kompis Håvard Øverbekk er også to gode grunner til at vi kommer igjen år etter år, sier Thor. Her er Molde-karene sammen med Ole Jonny Nordeng og Simen Falck Larsen (begge i hvitt). De vant forøvrig årets utgave av Scandic Elverum Marerittet.

Les mer

Lag-NM i juli - dette bør du vite

Lag-NM i juli - dette bør du vite

20 og 21 juli arrangerer Elverum Golfklubb lag NM for damer og herrer. Her kommer nyttig og nødvendig informasjon for de som skal være med.

Les mer

Årets morsomste sommercamp kommer!

Årets morsomste sommercamp kommer!

Elverum golfklubb ønsker velkommen til Golf Camp!

Les mer

Nå dropper vi fra knehøyde

Nå dropper vi fra knehøyde

- Dette er tidenes største endring av golfreglene, sa forbundsdommer Rolf Ener Karlsen da han orienterte rundt 50 klubbmedlemmer i Elverum palmelørdagen. Her demonstrerer han riktig dropp som nå blir fra knehøyde.Reglene er redusert fra 34 til 24. Målet er at de skal være enklere å forstå, mer konsekvente og rettferdige og føre til bedre tempo i spillet.

Les mer

Gode årsmøte-nyheter

Gode årsmøte-nyheter

38 medlemmer møtte opp på Forstmann til 2019-årsmøtet. Av forslagene fra styret som alle ble enstemmig vedtatt nevner vi at årsavgiften øker med 100 kroner til 6600 kroner for hovedmedlemskap, det innføres et treningskort for neste sesong og styret fikk ja til å jobbe videre med planene om en minigolfbane. Det nye styret er fra venstre Hans Petter Nyberg (leder), styremedlemmene Gunn Furuheim (ny), Thomas Paulsen (ny), Berit Nordholm og nestleder Tom Kristian Braaten. Simen Heggem er også med i styret.

Les mer

Godt nyttår fra styret!

Godt nyttår fra styret!

2018 var et utfordrende år for mange norske golfklubber. Våren var hard for banene, og på flere av dem var det ikke mulig å spille før langt ut på sommeren. Vi slapp heldig unna her, og var godt i gang til normal tid for oss.

Les mer

Utskrift