Golftrenerutdanningen

Elverum og Terningen Arena er hjemstedet til golftrenerutdanningen i Norge. Her tilbys det bachelorutdannelse innen idrett med spesialisering i trenerrollen, med golf som fordypningsidrett.

Elverum Golfklubb har et tett samarbeid med Høgskolen i Innlandet, Norges Golfforbund og PGA of Norway rundt utdanningen, hvor Elverum Golfklubb er vertsklubb for utdannelsen.

I et samarbeidsprosjekt, har Elverum Golfklubb sammen med Norges Golfforbund og PGA of Norway etablert en felles stilling knyttet til sportlig utvikling av golfklubben og programleder for golftrenerutdanningen.

Sammen skal vi bidra til at golf-Norge får gode trenere som vil løfte kompetansen i golf-miljøet og skape gode opplevelser for golfspillere i Norge.

Les mer om golftrenerutdanningen her:

• Abchus
  • Wergeland & Partners