Værvarsel fra yr.no: 20. oktober 2017 kl 15

Grasrotandelen

Du som spiller hos Norsk Tipping kan velge et lag eller forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Når du leverer spill vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Dette er en god mulighet for Elverum Golfklubb til å få ekstra midler til gjennomføring av sine aktiviteter. Gjennom å registrere deg med Elverum Golfklubb som mottaker, er du med og støtter golfklubben.

Gjør det på en av disse tre måtene:

• Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalene. Søk opp Elverum Golfklubb som mottakeren du vil støtte, og aktiver klubben som grasrotmottaker.
  • Eller: Oppgi organisasjonsnummeret til Elverum Golfklubb – 983 815 960 – hos kommisjonæren, eller tast det inn hvis du spiller elektronisk.
  • Eller: Søk fram Elverum Golfklubb på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Elverum Golfklubb oppfordrer alle medlemmer til å aktivere klubben som grasrotmottaker!

Vi takker for støtten!

Ved å gå til linken under, kan du se hva Elverum GK har fått via Grasrotandelen: