Værvarsel fra yr.no: 24. september 2017 kl 02

Golf – grønn glede

Elverum Golfklubb er eneste klubb i Hedmark som er med i NGFs prosjekt Golf – Grønn Glede. Klubben har vesentlig satset på målgruppene kreftrammede og hjerte-lungesyke samt deres pårørende. Fra og med 2010 har tilbudet også omfattet personer med diabetes.

50 deltagere
I løpet av disse årene har mer enn 50 deltakere fått stifte bekjentskap med golfens gleder, og svært mange av disse har fortsatt med golf som hobby og er nå medlemmer av klubben. De deltar nå på lik linje med øvrige medlemmer i turneringer og andre arrangementer, og er med på å skape det gode sosiale miljøet klubben er kjent for.

Pris
Prosjektet er støttet økonomisk av NGF samt noen lokale støttespillere. Ansvarlig for GGG i klubben har siden starten vært Tove Glorvigen, men fra 2012 vil ansvaret ligge hos Ragnar Imset.  Det er trening ukentlig gjennom hele sommeren samt innendørs på simulator om vinteren. Det er et meget sosialt prosjekt!

Klart for ny runde med GGG
Golf Grønn Glede er blitt et begrep i Elverum Golfklubb. Nå er det klart for en ny runde. Meld dere på.