Værvarsel fra yr.no: 24. september 2017 kl 02

Flotte klubbmestere 2017

Siste søndag i august ble klubbmesterskapene avsluttet i flott vær og avrundet med storstilt premieutdeling. Disse klubbmesterne fikk premier søndag: Fra venstre Ole Jonny Nordeng (klubbmester match herrer), Pål Sønsteby  (klubbmester herrer), Emilie Kvamme (klubbmester damer),Ida Furuheim (klubbmester junior jenter), Philip Dagfinnrud (klubbmester junior gutter), Ragnar Steen (klubbmester senior  over 70 år) og Geir Rognerud (klubbmester senior herrer). Følgende klubbmestere var ikke tilstede under premie-utdelingen Tove Rønsberg (klubbmester senior damer) og Elin Holmen (klubbmester match damer). Vi gratulerer!

Holdt ballen i spill

Pål Sønsteby vant søndag sitt første klubbmesterskap. Etterpå sa han at han hadde spilt tre jevne runder, uten å gjøre noen blemmer.

– Jeg klarte å holde ballen i spill og på tre runder i helga mistet jeg bare en ball, sa han. Ole Jonny Nordeng ble nummer to mens Viktor Nybråten ble nummer tre av 27 herrespillere. Bare fire deltok i dameklassen og her ble Emilie Kvamme klubbmester foran unge, lovende Ida Furuheim.