Værvarsel fra yr.no: 24. september 2017 kl 02

De ristet regnet av seg

Det så ikke bra ut værmessig da årets Kiwi-turnering ble arrangert lørdag. Det hadde regnet jevnt og trutt hele morgenen og det var tett med paraplyer da turneringsinformasjonen ble gitt ved 10.30 tida. Men været til tross, 66 spillere møtte opp og de fikk etter en drøy times spill både oppholdsvær og noen solgløtt. Her er de fire klassevinnerne sammen med turneringssponsor Tore Gunnar Ruud. Fra venstre Anders Nygård (vant D-klassen med 41 poeng), Glenn Lorentzen Olsen (vant B-klassen med 37 poeng), Tore Gunnar Ruud, Reidar Berntsen Søberg (vant C-klassen med 34 poeng), og Simen Heggem ( vant A-klassen med 37 poeng).

Banen holdt godt unna for alt regnet, selv om noen av fairwayene opp mot skogkanten hadde bløte partier. Antallet deltagere var høyere enn i fjor og etterpå var det mange blide fjes. En god del av dem dro hjem med fine premier. Hyggelig også at det deltok spillere fra 7 andre klubber og at det var  bedre deltagelse enn vanlig i D-klassen.

Dette var sjuende Kiwi-turneringen på rad. Den er en av klubbens mest populære konkurranser. – Det er artig å holde på med noe folk har glede av, sier Tore Gunnar. Og vi som deltok kan bare si takk til han og for det han gjør som viktig sponsor for klubben.

Av innlagte konkurranser underveis så vant Simen Heggem closest to pin over to slag på hull 3, Anne Britt Nygård var closest to pin på hull 6, mens Tove Grafsrønningen Rønsberg vant longest drive for damene på hull 12 og Thomas Granås gjorde det samme for herrene.