Værvarsel fra yr.no: 20. oktober 2017 kl 15

Velkommen til Svein

Svein Nummestad Hansen er nytt fjes i proshopen og på klubbens ulike treningsarenaer. Selv om han har vært endel i klubben, siden han startet på golftrenerlinja på Høgskolen i fjor høst, er det først i begynnelsen av juni at han er blitt fast inventar i Elverum Golfklubb. – Dette er det beste sommerprakisen jeg kunne ha fått,  sier Svein som er blitt kraftig inspirert til å jobben i klubben av Iver Ødegård. Iver som nå har gjort danske av seg og jobber i Ree Golfklubb på Skjælland. Svein har også arvet ansvaret for trening og oppfølging av klubbens juniorer. – Dette gleder jeg meg virkelig til, sier han, som gjerne blir igjen utover kvelden om det er en av juniorene som ber om ekstra oppfølging.

Skulle blitt hockeyspiller

Svein, som kommer fra Heggedal, i Asker er 20 år. Kjekstad er nærmeste golfklubb.  Han tok videregående  på Wang toppidrett i Fredrikstad og skulle bli hockeyspiller. Men etter hvert var det individualisten i han som foretok en kursendring. Han spilte golf om sommeren og fant ut at golfkølla var riktigere en hockeykølla. – Det valget har jeg ikke angret på, sier Svein som godt kan tenke seg å satse mer på golf som spiller når golftrenerutdanningen er ferdig om to år. I dag har han 4,7 i handikap.

En klubb med et godt miljø

Svein har et godt inntrykk av Elverum Golfklubb, selv om han ikke har jobbet lenge i klubben:- Har inntrykk av at mange kjenner hverandre. Her er det god plass, spillerne slipper å stå i kø og klubben har gode treningsmuligheter, sier han.

Foruten å trene juniorene, som han håper blir flere utover sommeren, har han treneransvaret for Golf Grønn Glede. Han er også med på Veien til Golf kurs og gir protimer. I sommer skal han dele butikkansvaret, blant annet med Gaute som skal jobbe i klubben annenhver helg.

Velkommen skal du være, Svein!