Værvarsel fra yr.no: 18. august 2017 kl 05
Kraftig regn 13° Flau vind, 1.5m/s fra Øst-nordøst

Golf innlandet

I sesongen 2009 kan du melde deg på som deltaker til å ta Innlandsmerket i golf. Innlandsmerket vil første år bli utdelt i bronse.
For å få dette må du spille 10 av de 12 samarbeidsbanene i løpet av sesongen 2009. Husk at du som medlem av en samarbeidsklubb får greenfee rabatt på alle banene. Spør etter mer informasjon hos din klubb / en av samarbeidsklubbene i Golf Innlandet, be om å få ”deltakerbevis.” Deltakerbeviset er personlig og skal stemples hos hver klubb når greenfee innløses – ta vare på arket og lever det til din hjemmeklubb når kortet inneholder 10 stempler. Det vil også bli trukket 12 gavekort pålydende kr. 500.- blant de som fullfører.

NB – Du kan ta Innlandsmerket selv om du ikke er medlem i en av samarbeidsklubbene, men du oppnår dessverre ikke fordelsrabatten som medlem.

Vi gleder oss til å se deg i sommer! Med vennlig hilsen alle samarbeidsbanene!

Skei GK
Gjøvik & Toten GK