Værvarsel fra yr.no: 22. juni 2017 kl 14
Skyet 18° Svak vind, 2.0m/s fra Sør

Stelte godt med Srixon-juniorene

Pinsehelga var det full-booket på banen. Fra lørdag til mandag spilte 80 av de beste juniorene i landet Srixon Tour turnering i Elverum. Det hadde ikke gått om ikke rundt 20 av klubbens medlemmer hadde stilt opp på dugnad de tre dagene. Her har vi søndagens kjøkken-team som sørget for at de unge golfspillerne pluss en del foreldre  fikk noe å spise. Fra venstre Gunn Furuheim, Anders Nyborg, Vegar  Frøhaug og Inger Lise Ruud. – Her har vi møtt så mange hyggelige folk, og det virker som de setter pris på maten vi har, sier Inger Lise.  Hamburgerne gikk i hvert fall unna som varmt hvetbrød, da vi var innom.

-De som stiller opp på dugnaden gjør en kjempejobb og kan ikke få nok ros, sier klubbtrener Frode Brun. Spesielt lørdag var behovet for hjelp stort. Da  skulle det gjennomføres to runder med slagspill, hvor det ved siden av kjøkkenet, var folk som var startere, scorekort-sekundanter ute på banen og som jobbet i sekretariatet. Da ble det 12 timers økt på flere.

-Å vise at vi kan gjennomføre en så stor turnering over flere dager, betyr både litt penger i kassa, men ikke minst god reklame som setter Elverum Golfklubb på kartet, sier Frode.  På søndag da regnet besøkte banen sørget Frank Engering og Rolf Gundersrud for at alle kom seg riktig ut på hull 10. – Det har gått helt greit, sier Rolf og Frank som på bildet har godt kontroll på neste kvartett som skal ut:Heine Tangerå, Fana, Ola Dahl Jensen, Huseby og Hankø, Viktor Holm, Borregård og Kristian Holm, Borregård. Gutta var godt fornøyde med banen,  selv om de synes  spesielt back nine var vel utfordrende.

At leder både i eldste og yngste juniorklasse gutter, etter to runder slagspill lørdag, endte på to under par  viser også at banen holder mål. Ingen deltagere fra Elverum Golfklubb denne gangen, men Hedmarks ære ble godt tatt vare på av Atlungstads dyktige Julie Boysen Hillestad som etter første daget ledet den eldste junior jente klassen med tre over par.